fredag 1 oktober 2010

Hörni grabbar!

Jag vet inte om någon läser den här längre, men i brist på facebook-konto har jag väl inget alternativ.

Jag funderar på att komma ner och hälsa på er näst sista helgen i oktober, dvs. typ mellan den 21a och den 24e. Är det någon som har några synpunkter på det? Det råkar inte falla sig så olyckligt att alla jobbar/har tentor/är bortresta just den helgen?

Tacksam för svar!

/ Rrrr!!!

13 kommentarer:

  1. vad kult!!!

    ska kolla läget

    - trynet v

    SvaraRadera
  2. klart man läser! så snart jag fått vettigt internet ska jag försöka skriva mycket mer också. nu till invändningen; jag flyttar förhoppningsvis in med vic runt den 1a november och det hade varit kul om du kunnat bo hos oss. men passar det bäst för dig denna tänkta helg passar det självklart bäst även för mig. initiativet är tipptopp!

    SvaraRadera
  3. min morsa och brorsa kommer just den helgen så kommer isåfall inte kunna hänga så mkt :( iofs på kvällarna men inte på dagtid typ. det suger ju

    c

    SvaraRadera
  4. men vafan chrille..............................................................................

    SvaraRadera
  5. albin, jag hade tänkt att komma första november, ska nämligen infinna mig i malmö på bröllop den sjätte och tänkte spendera några dygn i göteborg innan dess. måhända skulle joar slå mig följe.
    /g

    SvaraRadera
  6. men fan hörrni nu kör vi nov som aldrig förr!!! pissa me munnen!!

    -v

    SvaraRadera
  7. men vafan björn, sa ju det förut, du får väl komma ihåg sånt!!

    SvaraRadera
  8. asså, ser jag ut som en sån där brådmogen pajas som går runt med almanacka i bakfickan trots att han knappt fått hår på könet än? jeez, det var ju mer än en månad sen du sa det!

    SvaraRadera
  9. fuck it - jag kommer

    SvaraRadera
  10. ju tidigare du kommer, desto bättre, bjönkis! vi får helt enkelt hänga med christian och hans familj på dagarna också, det blir mysigt!

    SvaraRadera
  11. jag vill också cigga i gbg med er!

    SvaraRadera