fredag 28 januari 2011

Uppdrag granskning igen

Såg ni när den före detta radikalen, numera tokkristna reaktionären, Göran Skytte satt och rökte cigg i tv-studion? Lätt programmets höjdpunkt! Nästan lika bra som Robert Aschberg (Skytte blåste ut röken genom näsan, det är faktiskt lite underskattat).
Annars kan väl ingen bli vidare överraskad över att svenska multinationella företag, som det så fint heter, "skatteplanerar"? Nog för att det är kul att den skenhelige Kamprad sätts på plats, men att storkapitalister är giriga och otacksamma grisar är väl ingen nyhet?

2 kommentarer:

  1. vissa saknar vissa grundläggande insikter, eller har fel insikter. det du nämner ovan är några av de grundläggande insikter man kan ha. Men blir man påkommen att ens fundamentala insiker, till exemepel att kamprad är en hyvens kille och lite smådum, ja, då är det ett personangrepp och därav den massiva jubelidiotvågen som kritiserat Svt för att ha granskat ikea.
    /g

    SvaraRadera
  2. älskar att du är tillbaka. skulle vilja ha ett inramat, svartvitt porträtt av dig när du var skäggig på väggen. jag är dock för bakis för att kunna tänka.

    SvaraRadera