söndag 23 maj 2010

dumskallarnas sammansvärjning 2

OK att Johanna Koljonen var full under inspelningen av På spåret - det krävs i alla fall en viss integritet och en stor portion humor för något sådant - men hennes uppträdande i Babel (15/4 2010 SVT2) var så fruktansvärt korkat att man inte vet var man ska börja. Om det nu har pågått en debatt i Sverige om geni-begreppets vara eller inte vara vet jag inte, och jag skulle heller inte våga uttala mig i frågan (vad ska en socialist respektive kälkborgare tycka?), men när Koljonen påstår att naturvetenskaperna är "de nya religionerna" och - tro det eller ej! - att man i "dataspelsvärlden finner de nya genierna" så är fan måttet rågat. Så vår tids Goethe eller Södergran finns alltså på ett LAN nära dig? Eller har vi redan sett dem i Ninjas in Pyjamas (alltjämt mina CS-Gudar)? Tja, varför inte börja dela ut Nobelprisen på Dreamhack i Jönköping...

Varför släpps så dumma människor fram? Varför kan inte SVT ha ett - ETT! - seriöst program under helgen? Måste allting vara "skoj på lattjo"?

2 kommentarer:

  1. haha, jag tyckte också att det var väldigt märkligt. johanna koljonen må ha en ljuv finlandssvensk stämma, men vafan!

    /g (bakis o jobbar o lyssnar på harlem, schysst tips abbarn)

    SvaraRadera
  2. hahahah ninjas in pyjamas.

    magiskt!
    /pär

    SvaraRadera