fredag 9 mars 2012

Kolla in det här!
http://www.maklarringen.se/Kopa/Objektsida/?objectid=OBJ16224_1063478058
Är det någon som är sugen? Vi kan säkert få det ännu billigare, de vill ju bara bli av med det. El och kommunalt vatten, inga konstigheter. 10 mil från Umeå. Enligt wikipedia har byn, Åsträsk, 14 invånare och de flesta hus står tomma. Låt oss gentrifiera. Det här en seriös intresseförfrågan.

5 kommentarer:

  1. oj då! tja, det beror jo på lite:

    pros. el och vatten låter ju utmärkt. och att det har varit skola/lanthandel/gästgiveri. jävligt fett med matsal + "sal" med öppen spis. nästan herrgårdsmässigt ju

    cons. lite stort kanske, det blir ju dyrare med uppvärmning och sånt då. eventuellt för långt bort, jag vill ha cykelavstånd. men det har ju sina fördelar också.

    har ni varit och tittat på det? hur mycket "renoveringsobjekt" är det? hur är byn? och hur går tonerna hos er?

    SvaraRadera
  2. är det mest som sommarhus behöver man ju kanske inte köra så hårt med uppvärmningen, och att värma upp för kortare perioder och kanske inte hela huset när det är lite kallare borde ju funka bra. avståndet är ju som det är. det är ju svårt att hitta fint och billigt mycket närmare än så.

    vi borde kolla, jag får ringa joar(måste ju ha med nån som kan nåt) och mäklaren. jag och viktor är sugna men viktor har kapitalproblem och själv har jag inte riktigt 80 lax. jag pratade med erik och han tyckte att det inte skulle vara något att dividera om, bara att slå till! men vette tusan om han vill vara med, blev som inte dne riktningen på samtalet. han sa att det var så fint att han blev sugen att lägga in en del men ja, som att det skulle stanna vid suget kanske. lite märkligt att propsa folk på investera tycker jag.

    SvaraRadera
  3. tänk om det varit halva storleken, halva priset och halva avståndet! tripple the fun typ

    SvaraRadera
  4. fan jag är på!
    /ivve

    SvaraRadera
  5. är du? vill du investera? vi ska på visning imorgon

    SvaraRadera