måndag 11 januari 2010

här sitter man i det naiva hoppet att få klart en tenta, men det kommer nog inte resultera i något annat än youtubeande.


8 kommentarer:

  1. shit, jag hade helt glömt bort hur mycket jag tyckte om henne. hon är ju underbart okarismatisk!

    SvaraRadera
  2. ja, jag menar det! hon ser så ledsen ut. ledsen och opretentiös.

    SvaraRadera
  3. minns ni laura marling på umeå open? sämsta nånsin!

    SvaraRadera
  4. jag såg inte, men hörde att hon spelade nån låt och sen gick av scenen. jag tänkte på det förut också, vilka krav man ändå har på artister. visst, man har betalat för att se dom, men ändå, det lär ju vara obeskrivligt självutlämnande och jobbigt att uppträda inför en massa människor om man inte är lagd åt det hållet. nu tänker jag inte bara på laura marling, utan alla artister som ofta nämns som dåliga live. förresten albin, man saknar ju att träffa dig lite! hänger du med ut imorn? velvet undergroundkväll på scharinska!

    SvaraRadera
  5. hon var ju förkyld på den spelningen, och kunde ej spela mer än typ två låtar. i alla fall var det så enligt arrangörerna

    b

    SvaraRadera
  6. jag följer med! fast särskilt längesedan vi sågs var det väl ändå inte!

    visst är det sant det du säger om laura och artister i allmänhet. men till umeå open känns det inte som hon hade behövt åka om hon inte kände för det och som jag minns det gjorde hon ett ganska arrogant och likgiltigt intryck. inge ödmjuk. sen måste man ju få säga att artister är dåliga live om de är det fast man kanske inte ska döma dem så hårt. det är mänskligt att vara dålig live, omänskligt att vara bra.

    /BILLY

    SvaraRadera
  7. visstvisst, om jag lät som jag gick emot dig personligen så var det inte menat! men man måste ju självklart få säga det, tänkte mest allmänt på vilka krav man oftast har på ett band som publik! beach house nya är förövrigt helt fantastisk, tack för tipset om att den gick att ladda ner abban!

    SvaraRadera
  8. äsch, så tyckte jag inte att alls att det lät. du har absolut en poäng med kraven, ödmjukhet är ett nyckelord.

    jag missade björns kommentar senast jag skrev. mycket riktigt, visst var hon sjuk, och visst förklarar det att det var så dåligt.

    SvaraRadera