onsdag 3 februari 2010

you have nothing to live up to
you have nothing to live down
Emma's house is empty
so why do I call it Emma's house?

13 kommentarer:

  1. alltså hundbilden funkar inte för mig, jag vill ha något drömskt.

    SvaraRadera
  2. klev upp tio idag.. fattar inte

    SvaraRadera
  3. ja men seriöst, hur pretentiös var den?

    hur var det då?

    shit asså, mycke nu musik idag.

    SvaraRadera
  4. oj trodde jag svarat på det här?

    jaja.

    haha, har gjort en spellista i itunes med 5 timmar hanberg, saknar dock lite, typ inom familjen och kommun. finns det något mer?

    SvaraRadera
  5. läser kommentarer i abrahamssons inlägg på vapnetbloggen om piratpartiet, han skrev bl.a. såhär

    "Det kan tyckas som oväsentligt om man är välbeställd, men att alliansen har motarbetat a-kassorna är in så roligt för de som har blivit arbetslösa. Skitsamma om man kan var privat på internet om man inte har råd med bredband.!"

    haha!

    SvaraRadera
  6. läser igenom bloggen från början, fan va rolig han är. kolla här vad kul

    "
    Min första radiointervju! Med det bästa radioprogrammet! Jag blev så nervös när teknikern skulle kolla ljudet så jag var mest tyst. Hanna Fahl frågade vad jag skulle göra idag och jag skämdes över att berätta att jag pluggar radio, så jag försökte mörka det:
    - Jag ska till skolan.
    H: - Vad ska du göra där?
    - Ähh, skol... skolgrejer.

    Jag blev nervös av att hela inslaget spelas in live. Den lilla radio jag har gjort är hård redigerad och alla framstår som smarta. Förutom en moderat med silverhår jag intervjuade, han framställde jag som dummare än vad han var genom att inte sålla i hans managemnetklyschor."

    SvaraRadera
  7. "Per-Olof och Jesper spelade i Östersunds största popband, Lola Barbershop. Jag hatade dom när jag gick i gymnasiet. De fick åka till Sundsvall och spela för Sundsvalls sötaste indietjejer. De var det ena popgänget i Östersund. Mitt gäng var det andra. Vi fick aldrig åka till Sundsvall. "

    var det inte dom vi lyssnade på albo??

    SvaraRadera
  8. du ba skriv! han är ju helt klart skärpt.
    yes, lola. de har coola teman i sina låtar, sportsmän och stränder och sånt. du kanske har glömt sanningsdan ;) och så julia hanberg förstås! du vet penny century.

    SvaraRadera
  9. har du hört Djuret? det lär ju va nå göteborgare ni känner.

    SvaraRadera
  10. det har jag definivt glömt! haha, men nu såg jag att jag inte har den på datorn. och penny century ahr jag typ aldrig hört!!!

    jag har träffat han som sjunger i djuret, maris kompis typ. det var roligt, såg honom på en scen utan att jag visste att han skulle spela efter det. kommer inte ihåg hur det lät, det svängde litegrann va? alltså lite i positiv form, inte som i för lite

    SvaraRadera
  11. djurets sångare känner mari! dom har en bra låt, som faktiskt är asbra. nu kommer jag inte ihåg vad den heter, men den är nånting för böckerna kan jag säga!

    SvaraRadera
  12. haha, göteborg! det finns en singel med dom på spottan, inte alls pjåkig!

    SvaraRadera