lördag 1 augusti 2009

vem behöver vänner (människor! biologiska varelser, fulla av svek och evolutionell imperfektion!) när det finns kemiska substitut? att sitta full och ensam framför datorn och kedjeröka samtidigt som man om och om igen lyssnar på until we bleed (cirka en cigg per lyssning), fast på ett icke morrisseyanskt sätt. nog känner man sig på nåt sätt lyccklig alltid
ibland går alkohol och lycka hand i hand. dvs lycka ur ett inre estetiskt perspektiv, inte den vulgära lycka som mänskligheten fåfängligt (eller snarare förgäves, eller naivt. men just nu finns det ingen motsättning mellen begreppen) jagar.
nu känner jag mig som torkel, men det finns faktiskt ingenting vackrare än vemodet. paradoxalt att likställa lycka och vemod kanske, med å andra sidan är ju språket,liksom livet självt, uppbyggt av motsatser

2 kommentarer:

  1. ensamfylla är bra fylla! och vad trevligt att du skriver igen! jag skulle också kedjerökt nu om jag inte hade dyr johnsilvers och inte ville slösa så fina cigg på en kedjerökningssession.

    SvaraRadera
  2. såg inte msnmeddelandet förrän nu, men skicka blodsträngar! be viktor hjälpa till att lägga upp den på zshare, it aint hard!

    SvaraRadera