onsdag 23 september 2009

Vad tycker ni om Hospitalet? Jag sitter och laddar ner deras grejs nu och jag tycker det låter helbra! Finns att ladda ner på deras hemsida http://www.hospitalet.se/

Förresten, Björnis fungerar din skrivare? Jag ska tatuera mig imorgon och måste bara skriva ut texten en gång så jag vet om det är rätt storlek och så. Jag tackar på förhand om du inte säger att jag är hemsk och förpestar min kropp eller suckar och kollar konstigt på mig! Tack!

7 kommentarer:

  1. förresten kolla äcklet till unge till höger, alltså inte min syster julia utan hon där uppe till höger. min lilla kusin. fy vilken bild alltså:
    http://www.rodeo.net/uploads/images/34560.jpg

    SvaraRadera
  2. Hospitalet är bra! Även om Abrahamsson är kreatören i de båda andra, mästerliga konstellationerna får man inte glömma att allt som kommer ur Hanbergs strupe blir till guld.

    SvaraRadera
  3. Jag är inte så jätteförtjust i hospitalet, men albin har nog betydligt bättre koll på dom än jag har.

    hahaha, du är ju ett geni viktor! du känner mig alltför väl! jag hade just tänkt skriva något gnälligt men jag avstår väl då

    jag är hemma fram till typ tre, men då brukar å andra sidan albin komma hem. om jag är hemma när du kommer så kommer jag nog sucka lite trots allt, men det betyder inte att jag inte tycker om dig ändå!

    SvaraRadera
  4. härligt, och om jag kommer när du inte är hemma, går det då enkelt att manövrera din dator? har du lösenord? är skrivaren svår? jag läste nyss en bit, det gör mig alltid glad när det går bra

    SvaraRadera
  5. datorn har inget lösenord, men skrivaren måste sättas på och kopplas in (både med usb-sladd och vanlig strömförande sladd), men det borde väl inte vara några problem för en skarpsinnad kille som du!

    SvaraRadera
  6. tack för komplimangen!
    det fixar jag, ska alla plugga ikväll eller? så man ska inte umgås nåt. ska du va hemma nåt senare ikväll?

    SvaraRadera