söndag 20 september 2009

2001

Jag har upptäckt (ett antal år efter alla andra, jag vet) vilken fantastiskt skiva dr dre's 2001 är. Vilken hit-kavalkad! Men det är inte utan att man börjar ställa sig frågor.
Varför är det så mycket revansch-stämning? Var doc i onåd?
Och hur blev det egentligen mellan Eminem och hans ex-hustru till slut? Han säger visserligen att han inte ska döda sin dotters mamma, men man får ändå intrycket av att de inte är sams.

Slutligen, varför detta jävla kvinnohat? Det är ju helt absurt. Man skulle aldrig komma undan med samma texter om judar, zigenare, rullstolsburna.

Igår längtade jag efter öl med er andra. Det är alltid magiska stunder. Minns ni när vi åt palt och blev förnedrande fulla hos Erik när han bodde väst på stan? Det var när Milky och Torran just kommit hem från Norge. Det var kanon!

3 kommentarer:

  1. revanschstämningen kanske har att göra med att han inte hade gjort någon egen skiva på flera år och att det här var comebacken. eminem hatade ju verkligen sitt ex, det kan man ju höra i låten "kim" på "marshall mathers lp". jag vet inte om de är sams nu, tror inte det.
    kvinnohat och böghat - det är det ruttna med de där hiphoparna

    c

    SvaraRadera
  2. plus, han är svart. har du nånsin träffat eller ens hört om en svart man som inte är arg? nä, det för dom existerar inte. eminems fru tror jag fick pengar från nån stämning, och sen dess lär dom väl inte ha pratat. kvinnohat är ju det bästa och det sämsta med hiphopen, man skulle ju sakna necro utan den.

    SvaraRadera
  3. grabbarna i nwa blev ju väldigt osams där back in the days, var ju dock ett väldags tag sedan. kan vara något att tänka på om man ska analysera

    SvaraRadera