tisdag 29 september 2009

varför badar vi aldrig i holmsjön?
varför hänger vi aldrig i bergsboda?
varför hänger vi aldrig vid... hamnen eller vad det heter vid gimonäs?

idag när jag åkte på vägen mot sävar svängde jag av och körde en grusväg till innertavle typ. så var det en jättefin å längs med grusvägen, man såg den inte alltid men ibland. albin vad var det för å? tavelån? varför fiskar vi (du fiskar o vi bärsar så klart!) aldrig i den?

tja

6 kommentarer:

  1. Var du bara ute och körde? Du är en fin ung man. Och jag håller med. Det låter underbart, fast Bergsboda? Om jag förstår dig rätt är det Täfteån, den är väldigt fin men fisket är inget vidare - ingen ädelfisk! Men det är precis sånt här jag skulle vilja göra, det finns så himla många fina ställen. Problemet är ju att det inte finns någon tid för oss! Och dessa somrar, så ljuvliga och så korta. Förgängligheten alltså!

    SvaraRadera
  2. ja efter att jag hade varit på stan och lämnat lite cv's tyckte jag det verkade så tråkigt att åka hem så jag åkte en bit. lyssnade på johnny drama, mmm... och så drog jag igång pokerkväll i vårby gård. vad härligt det va!!!

    ja bergsboda, jag vet inte. men det är nära. och så är det vid älven. värsta stället ju.. lite. ah synd på fisken. men fan ska vi inte ta oss lite tid då? vad sägs om session på lördag? jag vill ju jättejättegärna åka till rödå, gå på deras antikvitetshandel. vi kan väl åka dit först sen tar vi å hänger någonstans i närheten?

    vad sägs?

    förresten så var grusvägen jättefin, såg mycket kor, och mycket fina färger

    SvaraRadera
  3. förresten, vad är det för vatten som finns vid forslundagymnasiet?

    SvaraRadera
  4. Det är kullabäcken/tvärån, den betyder namn nedom dammen vid forslunda. Den hyser ett fint bestånd av bäcköring men det är nog förbjudet att fiska där, vi har ändå gjort det ett par gånger. Erik trampade på ett jordgetingbo där!

    Ja det är jättefint där kring Täfteböle, när vi var där bussade vi och fabulerade ihop en skröna om "täftehoran".

    På lördag borde ju funka fint, vi kan ta Rödå å sen hänga vid Rödån, den är snäll. Jag har inte hittat något om huruvida det är förbjudet att fiska där så här års.

    Det svåra är ju annars ta sig tid, det stående dilemmat här i livet. Hela tiden utesluter man ju möjligheter bara genom att leva och få tiden att gå. Det är ju drygt att det börjar bli kallt att hänga ute.

    SvaraRadera
  5. inte betyder utan byter, där i början!

    SvaraRadera
  6. hha ah förstår! mn fan. fin kunskap du har. men vi borde klä upp oss å va ute en sista dag. om de e bra väder! tagga opp rabbarna på lördag

    SvaraRadera