lördag 19 december 2009

fan vad snygg gunnar

3 kommentarer:

  1. upptäcker umeås underground hiphop
    http://www.youtube.com/watch?v=tsDCpXtW_dQ

    Hook:

    In the mutherfuckin’ streets of Umeå this is how we do yo, back to the hood here we go yo! Walk like a motherfuckin’ soldier, ain’t nobody told ya – 1-8 niggaz don’t give a fuck

    SvaraRadera
  2. http://www.youtube.com/watch?v=6vAst_qC8h8

    SvaraRadera
  3. Det bör dock nämnas att ett stort antal involverade aldrig har dömts för några brott. Trots det har gruppen under en längre tid blivit anklagade för att vara ett kriminellt nätverk, ett organiserat gäng. För att klargöra saken bättre: gruppen och de som involverat sig i projektet är vänner som delar samma intressen, de har aldrig någonsin dömts för gängrelaterad brottsverksamhet. Trots detta bedriver olika myndigheter en utfrysningsprocess mot dessa individer. Man ligger bakom olagliga vräkningar av bostäder, polisen trakasserar och hotar inblandade individer. Utöver detta har det blivit omöjligt för personer med direkta anknytningar till musikgruppen att besöka sociala tillställningar där vakter och poliser arbetar; i detta inräknas nattklubbar, diskotek, fightinggalor och andra tillställningar.

    Man menar att belastningsregistret ska få styra över vart dessa människor får vistas. Man kallar denna hetsjakt för punktmarkering, men i själva verket är det en fråga om indirekt brottsprovokation man sysslar med. Tillgångar fryses, ekonomiska bistånd dras in, ständiga konfrontationer på allmänna platser så som på banker, arbetsförmedlingar och arbetsintervjuer används systematiskt som ett verktyg för att störa One’ights verksamhet. Det bör nämnas att dessa metoder är kontraproduktiva. Man visar sålunda på att Sveriges myndigheter inte vill annat än att demonstrera för de inblandade att de på inget sätt skall betrakta sig själva som en del av det svenska samhället - med undantag för internering på Sveriges förvaringsanstalter.


    thug life

    SvaraRadera