måndag 26 oktober 2009

När vi någon gång gör klart ett fanzine, då kan det (bland annat) handla om kulturlivets konformitet i Umeå. Varför finns det ingen kritisk röst? Var finns polemiken? Varför är alla hela tiden på kapitalets sida? Varför finns det ingen antiwhateveryoufuckingot-känsla? Det bekymrar mig lite. Ett jävla påhejjande hela tiden. Vi kan bua det mesta och hylla det bästa.

7 kommentarer:

  1. Ja, exakt! Tala om för folket vad som är bra. Då kan bli vi den nya överheten - kultureliten. Det måste väl innebära att vi får stort inflytande?

    Måste förresten dementera uppgifterna om att Alkbergs kompband skulle heta Nerverna. Eller alltså, de skulle heta det men det gör ju redan Tor Lundmarks eminenta orkester. Att man inte tänkte på det! Nu är Alkbergarna istället namnlösa. Så är det med det.

    SvaraRadera
  2. nya nya testamentet finns på myspace

    SvaraRadera
  3. "Men vad ska jag säga? Om de jag spelar med väljer att kalla sig Nerverna på fritiden, vem är jag att lägga mig i det?"
    haha

    /g

    SvaraRadera
  4. på riktigt borde vi ha redaktionsmöte

    /g

    SvaraRadera
  5. skit i möte, släng ihop en massa bara, vi behöver en ledare. någon som säger till varje person vad den ska göra!! haha. eller nåt

    SvaraRadera