lördag 31 januari 2009

Mördarna och dess apologeter

Är det inte ganska fascinerande att den dominerande politiska doktrinen idag går ut på att det bästa sättet att sprida ”demokrati och frihet” till de uppenbarligen arroganta människomassor i tredje världen som väljer att tro på Allah istället för Marknaden, är genom bomber? Resonemanget går alltså PÅ FULLT ALLVAR ut på att människor som ser sina familjer förintas framför sina ögon automatiskt tänker att ”jaha, det här var ju skitroligt, det där med ’västerländsk frihet’ verkar faktiskt jättebra! Att jag inte tänkt på det tidigare!”. Sen samlas de överlevande såklart på rad för att tacka det generösa Västerlandet som helt osjälviskt har gett dem klusterbomber och vit fosfor.
Det är svårt att veta om man ska skratta eller gråta åt vansinnet.
Fast till saken hör naturligtvis att de som fäller bomberna inte har några illusioner om att sprida demokrati och frihet, det handlar givetvis om makt och gammal klassisk imperiepolitik, precis som under kolonialismens tidevarv. Vad som är så patetiskt är att horder av liberala debattörer, ledarskribenter och politiker faktiskt sväljer resonemanget med hull och hår.
Hur dumma är dagens liberaler egentligen?

Kan inte Palme komma tillbaka och tala klarspråk: Satans mördare är vad de (dvs. USA och NATO och gänget) är, ingenting annat. Från Korea och Vietnam igår, till Irak, Afghanistan och Palestina idag: alltid samma blodiga krigspolitik och alltid samma blinda liberala talkör som försvarar den. Mördare och hycklare, i en ohelig, men ack så blodig, allians.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar